This Northwest sour ale is a blend of blond ales that were aged in oak wine barrels for up to 14 months with fresh apricots. The 2015 growing season was one of the best in years with plenty of warm, sunny days that yielded beautifully ripened fruit with intense character. Flavors of fresh and dried apricot fruit are complemented by a tart acidity and lingering notes of apricot preserves. 7.2%
ароматика сложная сопоставимая с уд гезами. зелёный абрикос, дубовая бочка, веточка с листвой, белое вино. тонкая винная вкусоароматика, кислота аккуратная, не перегружает.
Аромат скотного двора и медовой кураги. Кисло, абрикосово, сбалансированно и продолжительно
Аромат : сухой, абрикосовый, уксус.
Вкус: бочка, абрикос, косточка абрикоса, недозревший абрикос
Тело : супер кислое, очень сухое и сбалансированно абрикосовое.