Мы марылі аб тым, каб зрабіць піва ў гістарычным польскім стылі Grodziskie. І, нарэшце, гэтая мара здейснілася. У нашай версіі стылю мы скарысталі сто адсоткаў вэнджанага пшанічнага соладу, беларускі хмель Spalter Select з-пад Маларыты, а таксама знакаміты баварскі штам дрожджаў для пшанічнага піва. Каб зайсці ў нашых даследаваннях яшчэ далей, мы дадалі да гатовага піва сапраўдную белавежскую зуброўку, якая выдатна спалучаецца з араматамі вэнджанага банана і дадае адценні дубовай шчапы, карыцы і мяккіх хлебных спецый. Добра газаванае, прыгожага саламянага колеру, насычанае, але тым жа часам асвяджальнае і даволі лёгкае, гэты выдатны прадстаўнік гістарычнага польскага броварства дапаможа вам здзейсніть невялічкую вандроўку ў тыя часы, калі піва лічылася сапраўды таямнічым напоем.
Предбанник с вениками распаренными, креозот, сено, травки пряные. Добротная копченка.
Аромат: 4.00
Вкус: 3.40
Не знаю что там Маланка лучше всех в Белоруссии варит, но 3.5% градзицки от Валадуты был мощнее.
Где карбо, где горечь?
новый квиз был классный. что до пива, это ооочень странно. ароматика скотного двора и гнильцы. вкус с лёгкой кислотностью. интересно
Еще один смокед на кране в Арсенале, как уже писал про него, рекомендую попробовать пока еще не закончился. Пока кажется что маланка единственные белорусы которые умеют варить