У нашым падарожжы па соусам свету гэтым разам мы зайшлі на самы ўсход - туды, адкуль пачынаецца дзень, і дзе людзі ведаюць толк у смачных стравах. Так, новая Сальса прысвечана Кітаю, а дакладней кітайскім вэнджаным соусам. Да нашай звыклай шчыльнай таматнай базы мы дадалі салодкую папрыку, сушаны перац чылі, звышараматную зіру, сычуаньскі перац, насыцілі ўсё гэта натуральным дымам і заправілі дробкай солі. І, канешне, дадалі трошку ўсходняй магіі!
Вяленый томат и копченый бекон в аромате. Вкус- вяленый томат, чернослив, зира и греющий перец на финише. Отлично.
Умирая, когда меня спросят «какие томатки лучше?!» - прошепчу с томатной пеной на губах «Маланка…»
Печёт яро, но как же вкусно) хотя про Chinese не скажу, острота собой эти нюансы прикрыла.