У межах нашай серыі «Сальса» вы можаце паспрабаваць густыя і вострыя гатункі, асновай якіх з’яўляюцца таматы. У новым піве прыпраўляць кісла-салёную базу будзе халапеньё. Гэты перац чылі родам з Мексікі, дзе ён вельмі папулярны, і вылучаецца сярэдняй вастрынёю, якая паступова нарастае ў смаку. Халапеньё цудоўна спалучаецца з вэнджанымі стравамі, таму мы па традыцыі насыцілі піва дымам, а таксама дадалі чорны перац і часнык, каб зрабіць смак піва яшчэ больш шматграннымі і цікавым.
Баночки ждали не зря больше месяца!)) такая мягкая и в то же время яркая томаточка, ну бог же ты мой. Не острая, конечно, но так и задумано было.
В аромате просто томаты, во вкусе соль, черный перец, халапешки, остроты не особо много, на послевкусии пустовато немного. Неплохо, но скучновато по специям.
Аромат слабенькой томатной пасты. Не сильно выражен. На вкус минимальная кислинка переходящая в отстринку. Короче попытка сделать гёзе для всех, но получилось всего по чуть чуть и ничего конкретного. В целом это дешёвая замена хорошему гёзе